Ēdienkarte

Uzkodas un salāti

Informējam, ka tiek piemērota 10% apkalpošanas maksa

Sviestā ceptas jūras ķemmītes

pasniegtas ar zaļo zirnīšu biezeni.

€14.50

Liellopa karpačo

ar rukolas salātiem, cieto sieru un balzamiko krēmmērci.

€10.50

Buratas siers

ar tomātu un sīpolu salsu

€12.50

Čili ķiplokos apceptas tīģergarneles

pasniegtas ar pistāciju mango tartaru.

€13.20

Foreles un avokado tartars

pasniegts ar bazilika grauzdiņiem.

€13.50

Cepts Kamambēra siers

ar balzamiko karamelizētām vīnogām un zaļajām pistācijām

€12.50

Lapu salāti ar tīģergarnelēm

viegli marinētu foreli, avokado, Mocarellas sieru un valriekstiem
pasniedz ar pikantu medus un citrusa mērci

€14.50

Zupas

Tomātu zupa ar baziliku un lauku sīpoliem

€7.00

Tomātu zupa ar baziliku un lauku sīpoliem

€6.50

Foreles un dārzeņu krēmzupa

€7.30

Tomātu zupa ar baziliku un lauku sīpoliem

€6.50

Veģetārie ēdieni

Cepts Kamambēra siers

ar balzamiko karamelizētām vīnogām un zaļajām pistācijām

€12.50

Tomātu zupa

ar baziliku un lauku sīpoliem.

€7.00

Buratas siers

ar tomātu un sīpolu salsu

€12.50

Krāsnī cepts bumbieris

pildīts ar gorgonzolas sieru, valriekstiem un medu

€12.50

Kartupeļu klimpiņas gnocchi

ar tomātu – siera mērci, rukolu un burratas sieru

€13.50

Gaļas un zivju ēdieni

Krāsnī gatavota pīles kāja

pasniegta ar apceptiem dārzeņiem un zaļo zirnīšu biezeni

€18.50

Krāsnī gatavotas Latvijas cūkgaļas ribiņas

batāšu biezenis un apceptas kartupeļu daiviņas

€17.50

Liellopa gaļas steiks

pasniegts ar apceptiem sakņaugiem un pastinaku biezeni

€27.70

Astoņkājis

pasniegts ar batāšu biezeni un apceptiem sakņaugiem

€25.80

Baltvīnā gatavotas mīdijas

ar puraviem, burkāniem, fenheli un krēmīgu baltvīna, bazilika pesto mērci.

€18.00

Brieža gaļas burgers

(sīpolu marmelāde, tomāti, salātu lapas, siera mērce) un apceptas kartupeļu daiviņas.

€15.90

Cepta zandarta fileja

ar zaļo zirnīšu biezeni un pistāciju mango tartaru.

€18.80

Deserti

Maskarpones Kama krēms

ar rabarberu gēlu un parmezāna drumstalām

€7.00

Brilē krēms ar kumelītēm

€7.00

Šokolādes fondāns

pasniegts ar krējuma saldējumu.

€7.00

Krāsnī cepts bumbieris

pildīts ar gorgonzolas sieru, valriekstiem un medu

€12.50

Dzērieni

Kafija & tēja

KAFIJA / €2,80 KAFIJA AR PIENU / €3,00 ESPRESSO / €2,80 DUBULTAIS ESPRESSO / €4,50 KAPUČĪNO / €3,50 KAFIJA LATĒ / €3,50 KAKAO / €3,80 TĒJA / €2,50 (zaļā jasmīnu; melnā; augļu; kumelīšu; piparmētru) TĒJA AR GRENADĪNU / €3,50 TĒJA AR INGVERU / €3,50 KAPUČINO AR: *AMARETTO / €6,00 *BAILEY’S / €6,00 *Alkoholiskie dzērieni

Atspirdzinošie dzērieni

COLA, SPRITE, TONIC,
COLA ZERO, FANTA / €3,00
SULA / €3,00 
(ābolu, tomātu; upeņu, apelsīnu, greipfrūtu, dzērveņu)
MIN. ŪDENS “NEPTUNAS“ – gāzēts, negāzēts:
0,33 l / €2,00
0,7 l / €4,00

Svaigi spiesta sula

APELSĪNU / €5,00 

GREIPFRŪTU / €5,00

Bezalkoholiskais vīns

PIERRE ZERO CHARDONNAY / €5,50

Lejamais alus

BRĀLIS SENČU 4,0% 0,4l / €4,50

Alus pudelēs

VALMIERMUIŽA 5,8% 0,5L / €5,00
(tumšais lagers)
VALMIERMUIŽA 5,2% 0,5L / €5,00
(gaišais alus)
CORONA EXTRA 4,5% 0,33L / €4,50
(gaišais alus)
KOKMUIŽAS <0,5% 0,33l / €3,50
(bezalkoholiskais)

Sidrs

LIELVĀRDES CRAFT 5,6% 0,5L / €4,50

(ābolu pussausais)

Alkoholiskie dzērieni

Balzams 40ml

RIGA BLACK BALSAM ORIGINAL 40ML / €3,50
RIGA BLACK BALSAM CURRANT 40ML / €3,50

Degvīns 40ml

STOLICHNAYA ELIT  / €6,20
STOLICHNAYA / €4,50

Rums 40ml

DIPLOMATICO RESERVA EXCLUSIVA / €5,00
DIPLOMATICO PLANAS BLANCO / €4,50

Džins 40ml

WILD CHILD DRY GIN / €5,50 BROKER’S / €4,50 HENDRICK’S / €5,70

Tekila 40ml

ROOSTER ROJO BLANCO / €4,50
ROOSTER ROJO REPOSADO / €4,50

Viskijs 40ml

KILBEGGAN TRADITIONAL / €4,50
KILBEGGAN SINGLE GRAIN / €6,20
JACK DANIEL’S / €5,00
LAPHROAIG 10YO / €6,50
BOWMORE 12YO / €7,50

Grappa 40ml

VILLA PRATO “BERTA” / €4,50

Kalvadoss 40ml

PERE MAGLOIRE VSOP / €6,00

Konjaks 40ml

DELAMAIN XO / €10,50

COURVOISER VSOP / €8.00

HARDY XO / €9,50

Vermuts 80ml

MARTINI BIANCO / €4,50
MARTINI ROSSO / €4,50
MARTINI EXTRA DRY / €4,50
CAMPARI / €4,50

Rezervēt galdiņu

IZSMALCINĀTI ĒDIENI

Neaizmirstamai maltītei

Aicinām rezervēt galdiņu jau iepriekš un bezrūpīgi ļauties izsmalcinātam garšu baudījumam mūsu restorānā.