Ēdienkarte
Uzkodas un salāti
Papildus samaksa par apkalpošanu mūsu restorānā netiek piemērota. Izvēli atstāt mūsu personālam dzeramnaudu uzticam jums!

Sviestā ceptas jūras ķemmītes
pasniegtas ar zaļo zirnīšu biezeni.
€14.50

Liellopa karpačo
ar rukolas salātiem, cieto sieru un balzamiko krēmmērci.
€10.50

Buratas siers ar tomātu un sīpolu salsu
€12

Lapu salāti
ar tīģergarnelēm, mazsālītu foreli, avokado, mocarellas sieru un valriekstiem pasniedz ar pikantu medus un citrusa mērci.
€14.50

Čili ķiplokos apceptas tīģergarneles
pasniegtas ar pistāciju mango tartaru.
€13.20

Foreles un avokado tartars
pasniegts ar bazilika grauzdiņiem.
€13.50

Lapu salāti
ar kazas sieru, sarkanvīnā sautētām bietēm, riekstiem un ogām, un bazilika un ķiršu mērcēm.
€12.50
Zupas

Cukini krēmzupa ar zilo sieru
€7.50

Tomātu zupa ar baziliku un lauku sīpoliem
€6.50
Veģetārie ēdieni

Lapu salāti
ar kazas sieru, sarkanvīnā sautētām bietēm, riekstiem un ogām, un bazilika un ķiršu mērcēm.
€12.50

Tomātu zupa
ar baziliku un lauku sīpoliem.
€6.50

Krāsnī cepts avokado
pildīts ar sīpolu marmelādi un Kamambēra sieru.
€12.50

Krāsnī cepts Kamambēra siers
pasniegts ar brūkleņu ievārījumu un apceptu maizi.
€8.50

Cukini krēmzupa ar zilo sieru
€7.50

Tumšās lēcas “Beluga”
ar turku zirņiem, saulē kaltētiem tomātiem, pasniegti ar karija – kokospiena mērci un kazas sieru.
€12.50
Gaļas un zivju ēdieni

Krāsnī gatavots kukurūzas cāļa stilbiņš
pasniegts ar pikantā glazūrā ceptiem dārzeņiem.
€14.50

Ceptas mīdijas
ar ķiplokiem un cieto sieru.
€18.00

Liellopa gaļas steiks
pasniegts ar ceptiem dārzeņiem un pastinaku biezeni.
€26.70

Terijaki glazūrā cepta jūras foreles fileja
pasniegta ar svaigiem lapu salātiem, avokado, tomātiem, grauzdētām sēkliņām.
€18.80

Baltvīnā gatavotas mīdijas
ar puraviem, burkāniem, fenheli un krēmīgu baltvīna, bazilika pesto mērci.
€18.00

Krāsnī gatavotas Latvijas cūkgaļas ribiņas
pasniegtas ar batāšu biezeni.
€14.80

Brieža gaļas burgers
(sīpolu marmelāde, tomāti, salātu lapas, siera mērce) un apceptas kartupeļu daiviņas.
€14.90

Cepta zandarta fileja
ar zaļo zirnīšu biezeni un pistāciju mango tartaru.
€17.80
Deserti

Smiltsērkšķu panna cotta ar aveņu mērci
€6.50

Brulē krēms ar kumelītēm
€6.50

Šokolādes fondāns
pasniegts ar krējuma saldējumu.
€6.50
Dzērieni
Kafija & tēja
KAFIJA / €2,80
KAFIJA AR PIENU / €3,00
ESPRESSO / €2,80
DUBULTAIS ESPRESSO / €4,50
KAPUČĪNO / €3,50
KAFIJA LATĒ / €3,50
KAKAO / €3,80
TĒJA / €2,50
(zaļā jasmīnu; melnā; augļu; kumelīšu; piparmētru)
TĒJA AR GRENADĪNU / €3,50
TĒJA AR INGVERU / €3,50
KAPUČINO AR:
*AMARETTO / €5,00
*BAILEY’S / €5,00
*Alkoholiskie dzērieni / Alcoholic drinks
Atspirdzinošie dzērieni
COLA, SPRITE, TONIC,
COLA ZERO, FANTA / €3,00SULA / €3,00
(ābolu, tomātu; upeņu, apelsīnu, greipfrūtu, dzērveņu)
MIN. ŪDENS “NEPTUNAS“ – gāzēts, negāzēts:
0,33 l / €2,00
0,7 l / €4,00
Svaigi spiesta sula
APELSĪNU / €5,00
GREIPFRŪTU / €5,00
Lejamais alus
BRĀLIS gaišais 5,2% 0,4l / €4,50
Alus pudelēs
MELNAIS VILKS 6,5% 0,5L / €5,00
(tumšais alus)
VALMIERMUIŽA 5,2% 0,5L / €4,70
(gaišais alus)
CORONA EXTRA 4,5% 0,33L / €3,50
(gaišais alus)
KOKMUIŽAS <0,5% 0,33l / €3,50
(bezalkoholiskais)
Sidrs
LIELVĀRDES CRAFT 5,6% 0,5L / €4,50
(ābolu pussausais)
Alkoholiskie dzērieni
Balzams 40ml
RIGA BLACK BALSAM ORIGINAL 40ML / €3,50
RIGA BLACK BALSAM CURRANT 40ML / €3,50
Degvīns 40ml
STOLICHNAYA ELIT / €6,20
STOLICHNAYA / €4,50
Rums 40ml
DIPLOMATICO RESERVA EXCLUSIVA / €5,00
DIPLOMATICO PLANAS BLANCO / €4,50
MALIBU / €4,20
Džins 40ml
WILD CHILD DRY GIN / €5,50
GORDON’S / €4,20
HENDRICK’S / €5,70
Tekila 40ml
ROOSTER ROJO BLANCO / €4,50
ROOSTER ROJO REPOSADO / €4,50
Viskijs 40ml
KILBEGGAN TRADITIONAL / €4,50
KILBEGGAN SINGLE GRAIN / €6,20
JACK DANIEL’S / €4,70
LAPHROAIG 10YO / €6,50
Grappa 40ml
VILLA PRATO “BERTA” / €4,50
Kalvadoss 40ml
PERE MAGLOIRE VSOP / €5,50
Konjaks 40ml
DELAMAIN XO / €10,50
HENNESSY XO / €15,20
COURVOISER VSOP / €7,50
Vermuts 80ml
MARTINI BIANCO / €4,50
MARTINI ROSSO / €4,50
MARTINI EXTRA DRY / €4,50
CAMPARI / €4,50
Rezervēt galdiņu
IZSMALCINĀTI ĒDIENI
Neaizmirstamai maltītei
Aicinām rezervēt galdiņu jau iepriekš un bezrūpīgi ļauties izsmalcinātam garšu baudījumam mūsu restorānā.