• English
  • Latviešu valoda
  • Русский

VAKARA ĒDIENKARTE

17:00–23:00
Katrs ēdiens ir mākslas darbs, bet pavārs, kas tos gatavojis, ir gleznotājs, juvelieris un dizainers. Izbaudiet maltīti!

UZKODAS UN SALĀTI

Ķiploku sviestā ceptas jūras ķemmītes, pasniegtas ar kā ļu biezeni
10,30 EUR

Foreles un avokado tartars, pasniegts ar bazilika grauzdiņiem
10,50 EUR

* Lapu salāti ar putotu kazassieru, sarkanvīnā sautētām bietēm, riekstiem un ogām, un bazilika un ķiršu mērcēm
6,80 EUR

Liellopa rostbifa uzkoda ar ceptiem mazajiem kartupelīšiem, paipalu oliņām, mazsālītu gurķi, rukolu un sinepju – kaperu mērci
11.80 EUR

Valerjana salāti ar mocarellas sieru, tīģergarnelēm, avokado, bumbieri un valriekstiem pasniedz ar pikantu medus un citrusa mērci
8,90 EUR

GAĻAS UN ZIVJU ĒDIENI

Pīles stilbiņa konfits ar sviestā ceptiem dārzeņiem, saknēm un zaļo zirnīšu biezeni
12,50 EUR

Krāsnī gatavotas cūku ribiņas ar ķimeņu burkānu biezeni un krāsnī ceptiem kastaņiem un zaļajām pupiņām
9,90 EUR

Krāsnī gatavots jēra stilbs, pasniegts ar sarkanvīnā tvaicētām bietēm un ķimeņu burkānu biezeni
16,00 EUR

Cepta paltusa fileja, pasniegta ar pākšaugu un spinātu sautējumu
14,50 EUR

Cepta jūras foreles fileja, pasniegta ar apceptām erukām, mazajiem kartupelīšiem un ķirštomātiem
14,50 EUR

Jaunlopgaļas steiks, pasniegts ar apceptām saknēm un kā ļu biezeni
20,30 EUR

ZUPAS

Tomātu zupa ar baziliku un lauku sīpoliem
5,20 EUR

* Foreles un dārzeņu krēmzupa ar garnelēm
6,80 EUR

VEĢETĀRIE ĒDIENI

* Pākšaugu un spinātu sautējums, pasniegts ar rīvētu cieto sieru
8,00 EUR

* Pasta ar baklažāniem, tomātiem, lociņiem un cieto sieru
8,00 EUR

DESERTI

Maskarpones krēms ar ogām un melno šokolādi
5,50 EUR

Brilē krēms ar lavandu un ogām
5,50 EUR

Šokolādes fondāns, pasniegts ar vaniļas saldējumu
5,50 EUR

 

~ Sarakstu ar vielām vai produktiem kas izraisa alerģiju vai nepanesamību, jautāt viesmīlim.