• English
  • Latviešu valoda
  • Русский

VAKARA ĒDIENKARTE

17:00–23:00
Katrs ēdiens ir mākslas darbs, bet pavārs, kas tos gatavojis, ir gleznotājs, juvelieris un dizainers. Izbaudiet maltīti!

UZKODAS UN SALĀTI

Ķiploku sviestā ceptas jūras ķemmītes, pasniegtas ar kāļu biezeni
9,70 EUR

Foreles un avokado tartars, pasniegts ar bazilika grauzdiņiem
9,50 EUR

Pīļgaļas pastēte ar zaļajām pistācijām un melno šokolādi
6,90 EUR

* Lapu salāti ar putotu kazassieru, sarkanvīnā sautētām bietēm, riekstiem un ogām, un bazilika un ķiršu mērcēm
6,50 EUR

GAĻAS UN ZIVJU ĒDIENI

Pīles stilbiņa konfits ar sviestā ceptiem dārzeņiem, saknēm un zaļo zirnīšu biezeni
12,50 EUR

Lēni gatavots piena sivēns, pasniegts ar spinātu un pākšaugu sautējumu
14,30 EUR

Krāsnī gatavots jēra stilbs, pasniegts ar sarkanvīnā tvaicētām bietēm un ķimeņu burkānu biezeni
16,00 EUR

Cepta zandarta fileja ar zaļo zirnīšu biezeni un pistāciju mango tartaru
14,00 EUR

Cepta jūras foreles fileja, pasniegta ar apceptām erukām, mazajiem kartupelīšiem un ķirštomātiem
13,50 EUR

Jaunlopgaļas steiks, pasniegts ar apceptām saknēm un kāļu biezeni
18,90 EUR

ZUPAS

Foreles un dārzeņu krēmzupa
6,30 EUR

* Tomātu zupa ar baziliku un lauku sīpoliem
4,80 EUR

Jērgaļas zupa ar ingveru, dārzeņiem un zaļajām lēcām
7,30 EUR

VEĢETĀRIE ĒDIENI

* Krāsnī cepts avokado, pildīts ar sīpolu marmelādi un Kamambēras sieru
7,90 EUR

Pasta ar baklažāniem, tomātiem, lociņiem un cieto sieru
7,60 EUR

DESERTI

Siera kūka ar maskarpones krēmu un ogām
4,50 EUR

Brilē krēms ar lavandu un ogām
4,50 EUR

Šokolādes fondāns, pasniegts ar vaniļas saldējumu
4,50 EUR

 

~ Sarakstu ar vielām vai produktiem kas izraisa alerģiju vai nepanesamību, jautāt viesmīlim.