• English
  • Latviešu valoda
  • Русский

PUSDIENU ĒDIENKARTE

10:00–17:00
Katrs ēdiens ir mākslas darbs, bet pavārs, kas tos gatavojis, ir gleznotājs, juvelieris un dizainers. Izbaudiet maltīti

UZKODAS UN SALĀTI

Baltvīnā gatavotas mīdijas ar puraviem, burkāniem, selerijām un krēmīgu sviesta baltvīnmērci
9,70 EUR

* Lapu salāti ar putotu kazassieru, sarkanvīnā sautētām bietēm, riekstiem un ogām, un bazilika un ķiršu mērcēm
6,50 EUR

Pīļgaļas pastēte ar zaļajām pistācijām un melno šokolādi
6,90 EUR

Romiešu salāti ar siera mērci un ceptām tīģergarnelēm
9,00 EUR

Romiešu salāti ar siera mērci un ceptu cūkas krūtiņu
6,50 EUR

GAĻAS UN ZIVJU ĒDIENI

Grilēts kukurūzas cālis, pasniegts ar ķiplokos apceptiem dārzeņiem, biešu kartupeļbiezeni un sviesta mērci
9,80 EUR

Aļņu gaļas burgers ar sīpolu marmelādi, mazsālītu gurķi, tomātu un spinātiem, pasniegts ar apceptu kartupeļu daiviņām
12,50 EUR

Krāsnī gatavotas cūku ribiņas ar ķimeņu burkānu biezeni un pupiņām, saceptām ar bekonu
9,80 EUR

Jaunlopgaļas steiks, pasniegts ar apceptām saknēm un kāļu biezeni
18,90 EUR

Cepta zandarta fileja ar zaļo zirnīšu biezeni un pistāciju mango tartaru
14,00 EUR

Cepta jūras foreles fileja, pasniegta ar apceptām erukām, mazajiem kartupelīšiem un ķirštomātiem
13,50 EUR

ZUPAS

Foreles un dārzeņu krēmzupa
6,30 EUR

* Tomātu zupa ar baziliku un lauku sīpoliem
4,80 EUR

Jērgaļas zupa ar ingveru, dārzeņiem un zaļajām lēcām
7,30 EUR

PASTAS

Penne ar liellopa fileju, pašgatavotu tomātu mērci, pētersīļiem, sīpoliem un parmezāna sieru
9,00 EUR

Taljatelle ar jūras veltēm, lociņiem un karija krēmmērci
9,00 EUR

* Pasta ar baklažāniem, tomātiem, lociņiem un cieto sieru
7,60 EUR

VEĢETĀRIE ĒDIENI

* Krāsnī cepts avokado, pildīts ar sīpolu marmelādi un Kamambēras sieru
7,90 EUR

*Pasta ar baklažāniem, tomātiem, lociņiem un cieto sieru
7,60 EUR

DESERTI

Siera kūka ar maskarpones krēmu un ogām
4,50 EUR

Brilē krēms ar lavandu un ogām
4,50 EUR

Šokolādes fondāns, pasniegts ar vaniļas saldējumu
4,50 EUR

 

~ Sarakstu ar vielām vai produktiem kas izraisa alerģiju vai nepanesamību, jautāt viesmīlim.