• English
  • Latviešu valoda
  • Русский

PUSDIENU ĒDIENKARTE

10:00–17:00
Katrs ēdiens ir mākslas darbs, bet pavārs, kas tos gatavojis, ir gleznotājs, juvelieris un dizainers. Izbaudiet maltīti

UZKODAS UN SALĀTI

Ķiploku sviestā ceptas jūras ķemmītes, pasniegtas ar kāļu biezeni
10,30 EUR

* Lapu salāti ar putotu kazassieru, sarkanvīnā sautētām bietēm, riekstiem un ogām, un bazilika un ķiršu mērcēm
6,80 EUR

Liellopa rostbifa uzkoda ar ceptiem mazajiem kartupelīšiem, paipalu oliņām, mazsālītu gurķi, rukolu un sinepju – kaperu mērci
11.80 EUR

Valerjana salāti ar mocarellas sieru, tīģergarnelēm, avokado, bumbieri un valriekstiem, pasniedz ar pikantu medus un citrusa mērci
8,90 EUR

GAĻAS UN ZIVJU ĒDIENI

Grilēts kukurūzas cālis, pasniegts ar ķiplokos apceptiem dārzeņiem, biešu kartupeļbiezeni un sviesta mērci
9,90 EUR

Sviestā ceptas tīģergarneles, pasniegtas ar rizoto rīsiem, zaļajiem zirnīšiem, ķirštomātiem un eruku
10,50 EUR

Krāsnī gatavotas cūku ribiņas ar ķimeņu burkānu biezeni un krāsnī ceptiem kastaņiem un zaļajām pupiņām
9,90 EUR

Jaunlopgaļas steiks, pasniegts ar apceptām saknēm un kāļu biezeni
20,30 EUR

Cepta paltusa fileja, pasniegta ar pākšaugu un spinātu sautējumu
14,50 EUR

Cepta jūras foreles fileja, pasniegta ar apceptām erukām, mazajiem kartupelīšiem un ķirštomātiem
14,50 EUR

ZUPAS

Foreles un dārzeņu krēmzupa ar garnelēm
6,80 EUR

* Tomātu zupa ar baziliku un lauku sīpoliem
5,20 EUR

PASTAS

Penne ar liellopa fileju, pašgatavotu tomātu mērci, pētersīļiem, sīpoliem un parmezāna sieru
10,20 EUR

* Pasta ar baklažāniem, tomātiem, lociņiem un cieto sieru
8,00 EUR

VEĢETĀRIE ĒDIENI

* Pākšaugu un spinātu sautējums, pasniegts ar rīvētu cieto sieru
8,00 EUR

*Pasta ar baklažāniem, tomātiem, lociņiem un cieto sieru
8,00 EUR

DESERTI

Maskarpones krēms ar ogām un melno šokolādi
5,50 EUR

Brilē krēms ar lavandu un ogām
5,50 EUR

Šokolādes fondāns, pasniegts ar vaniļas saldējumu
5,50 EUR

 

~ Sarakstu ar vielām vai produktiem kas izraisa alerģiju vai nepanesamību, jautāt viesmīlim.